Мним хирург е предлагал услугите си на родителите на 13-годишно момиче,

...
Мним хирург е предлагал услугите си на родителите на 13-годишно момиче,
Коментари Харесай

Разобличиха мним хирург, предлагал операция в чужбина на дете

Мним хирург е предложил услугите си на родителите на 13-годишно момиче, търсещи лекуване в чужбина за детето си.

Мъжът е бил задържан след следствие на предаването и полицията във Велико Търново. Задържаният се представял за коремен хирург от Ливан, а задачата му била финансова полза.

От няколко месеца във Велико Търново се събират средства и се провеждат благотворителни мероприятия, с цел да може 13-годишната Никол да замине за лечение в чужбина. С околните на момичето се свързал мъж, показал се за доктор Рушен Мухамет – коремен хирург от Германия и член на борда на шефовете на голям медицински холдинг в Турция.

Под предлог, че желае да помогне на детето, мнимият хирург разгледал здравната документи и декларирал изрично, че всичките диагнози на дребната Никол са комплицирани и тя има потребност от проучвания в чужбина. Псевдодокторът свързва родителите на болното дете с представител на холдинга, както и с хирург от София, пробвайки се да се показа за техен началник.

" Господари на ефира " ще излъчат серия репортажи по случая, първият от които ще е този четвъртък, 9 ноември.

Междувременно доста хора от цялата страна се активизираха да оказват помощ за събирането на средствата за лекуване на Никол. Желаещите да се включат в благотворителната кампания могат да го създадат по банков път или посредством PayPal:

IBAN: BG46 UNCR 7000 1523 0967 34 BIC(SWIFT) код на Уникредит Булбанк: UNCRBGSF
Никол Йорданова Георгиева
PAY PAL: [email protected]
https://www.facebook.com/groups/292310044507087/?ref=br_rs
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР